Bureau om aan te staan nodig?

Bent u op zoek naar een bureau om aan te staan? In plaats van een duur elektrisch bureau hebben wij een betaalbaar product voor u. De You-stand is een bureau om aan te staan waarbij u snel en makkelijk zittend werk met staand werk kan afwisselen. Het is een super eenvoudig systeem waarbij met maar vier plankjes een bureau om aan te staan wordt gecreëerd. Dit maakt het ook gelijk een betaalbaar product. Door gebruik te gaan maken van de You-stand kunt u in één keer het hele bedrijf een You-stand geven in plaats van één duur elektronisch bureau. Wilt u graag als werkgever een steentje bijdragen aan een gezondere werkomgeving? Of bent u alle rug, schouder en nekklachten als werknemer zat? Wacht niet te lang en schaf een You-stand aan! Dit helpt u in één klap van vele klachten af.

Bureau om aan te staan: de voordelen van staand werken!

Wilt u een bureau om aan te staan? Staand werken brengt veel voordelen met zich mee. Het is bekend dat u door te gaan staan meer concentratie heeft en dat het werk daardoor effectiever wordt uitgevoerd. Dit komt omdat het hart meer bloed rondpompt als u staat. Door deze betere doorbloeding krijgt uw lichaam meer energie en het vermindert de kans op hart en vaatziekten. Het is niet alleen maar goed voor de bloedcirculatie maar u heeft ook minder last van uw rug, schouders en nek. Met staan neemt u een andere houding aan waardoor de klachten verminderen. De You-stand is een licht ontwerp dat u gemakkelijk aan de kant zet als u wilt gaan zitten. Wist u dat u door gemiddeld drie uur per dag te staan jaarlijks 3 kilo vet verliest? Is dat niet geweldig?!

Maak een betaalbaar bureau om aan te staan

Wij hebben al vele You-stands verkocht. Wilt u samen met ons product aan een gezonde werkomgeving werken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. De You-stand is in fraaie designs verkrijgbaar en kan in hoogte worden aangepast. U kunt bij ons een You-stand naar keuze bestellen. Het is een echt Nederlands product dat ook alleen maar in Nederland gemaakt wordt. Wij werken samen met een sociale werkvoorziening waar wij de You-stand laten maken. Wilt u graag een bureau om aan te staan zonder een duur bureau aan te schaffen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.