Bureau staand werken nodig?

Bent u op zoek naar een bureau staand werken? Als u gaat zoeken naar een bureau staand werken komt u vaak bij dure elektronische bureaus uit. Het nadeel van zo’n bureau is dat u niet de hele werkplek kunt omtoveren tot een staande werkplek maar slechts één persoon blij maakt. Met de You-stand is dit niet het geval. U kunt vele You-stands in één keer aanschaffen en zo het hele team laten genieten van de vele voordelen van de You-stand. Door gebruik te maken van de You-stand heeft u minder last van rug-, nek- en schouderklachten. Onvoldoende beweging maakt ziek wordt wel gezegd. Niet alleen ontstaan er lichamelijke klachten maar er komen ook geestelijke klachten om de hoek kijken. Wij raden dan ook aan om ieder dag deels staand te werken. Afwisselend werk is daarbij van groot belang. Wie dagelijks tussen de twee tot vier uur staand werkt en dat afwisselt met zitten zorgt op een eenvoudige manier voor een gezondere werkhouding.

Bureau staand werken: voor een gezonde werkplek!

Op zoek naar een bureau staand werken? Wij weten als geen ander dat grote bedrijven makkelijk geld uit kunnen geven maar dat is bij ons niet nodig. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan werken aan een gezondere werkomgeving door de You-stand aan te bieden. Wilt u graag een betaalbare oplossing waarbij u makkelijk tussen zittend en staand werken kunt schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar adres dat voor de gezondheid van uw werknemers staat. De You-stand is een laptopstandaard dat volgens een simpel concept is ontworpen. Het is doeltreffend, praktisch, goedkoop én innovatief! De simpele en effectieve oplossing is flexibel en handzaam en dat werkt in elk bedrijf!

Bureau staand werken, een duurzaam product

Wij maken een bureau staand werken met een duurzaam product. Het is praktisch in gebruik en veruit de goedkoopste oplossing die er is. De You-stand is ontwikkeld op basis van de standaard ergonomische vereisten voor staand werken. Wilt u ook graag zittend werk afwisselen met staand werken? Of wilt u uw werknemers de mogelijkheid geven om staand werk te ontdekken? U kunt nu uw eigen You-stand bestellen en uitproberen. Bevalt het artikel niet goed of is het product niet goed? U kunt uw product binnen 14 dagen retourneren, mits de verpakking onbeschadigd is en de standaard in de originele verpakking zit. Bent u benieuwd wat wij met de You-stand voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag met u naar alle mogelijkheden.