Ergonomisch laptopstandaard nodig?

Bent u op zoek naar een ergonomisch laptopstandaard? Wist u dat staand werken de nieuwe trend is in Nederland? Het zogenaamde dynamische werken bevordert zowel de lichamelijke als de geestelijke conditie. Werkgevers hebben er steeds meer baat bij als hun werknemers gestimuleerd worden om regelmatig achter het bureau te gaan staan om eens een uurtje staand hun werk te doen. Het is eigenlijk veel meer dan een trend want het wordt steeds meer een noodzaak in ons land. Wij zijn in Europa de koploper als het gaat om ongezond leven omdat wij gemiddeld negen uur per dag zitten. Daarom wordt zittend werk ook wel het nieuwe roken genoemd. Om dat tegen te gaan hebben wij een perfect product ontwikkeld! Wij zorgen er samen met u voor dat uw werknemers een gezondere leefstijl gaan aannemen op de werkvloer. Want dat langer dan vier uur zittend werken voor veel dingen slecht is dat is inmiddels wel duidelijk. De YOU-STAND is de ergonomisch laptopstandaard die u zoekt!

Ergonomisch laptopstandaard voor een gezonde werkhouding!

Zoekt u een ergonomisch laptopstandaard? Er zijn verschillende onderzoeken geweest naar de verschillen in gezondheid bij zittend werk en staand werk en die resultaten zijn confronterend. Als u uw werknemers laat zitten maakt het ze zowel lichamelijk als geestelijk ziek. Om dit te voorkomen bieden wij u een ergonomisch laptopstandaard aan. Uw werknemers werken niet alleen effectiever maar staand werken is ook beter voor rug, nek en schouders. In een bureaustoel zit u urenlang in dezelfde houding wat uw gezondheid niet ten goede komt. Als u staat gebruikt u uw spieren op een goede manier.

Een betaalbare verstelbare laptopstandaard

Eén van de vele voordelen van een ergonomische laptopstandaard is de betaalbaarheid. U hoeft bij deze manier van staand werken niet ieder bureau te vervangen maar u kunt uw eigen ergonomische laptopstandaard meenemen naar ieder bureau. U kunt daardoor van ieder zit bureau een staande werkplek maken. Wist u dat u door gedeeltelijk staand te werken uw chronische rug, schouder en nekklachten kunt verminderen? Deze simpele en effectieve oplossing is ook nog eens flexibel en handzaam en dat werkt in elk bedrijf.

Over YOU-STAND

De YOU-STAND is een duurzaam product dat makkelijk in gebruik te nemen is. Daarnaast is het een betaalbare manier voor een actieve werkhouding die u en uw werknemers meer energie zal geven. Daarnaast vermindert het de kans op overgewicht en diabetes en het geeft ook minder ziekteverzuim. Dat is voor beide partijen positief! Wilt u graag weten wat wij met onze ergonomische laptopstandaard voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij vertellen u graag over onze producten.