Mirjam V.

"Ik ben enorm blij met mijn You-stand! Van de hele dag zitten aan mijn eettafel naar de hele dag een actieve houding afgewisseld met ‘af en toe zitten’. Echt een verademing en een aanrader. De You-stand is heel mooi afgewerkt en perfect in grootte voor toetsenbord (ruim) en voor het beeldscherm. Kortom: mijn beste aankoop in tijden!"

Rick

"Mooie kwaliteit bamboe. Hoogte perfect voor iemand van 185, heeft nog beetje speling voor mensen die langer zijn. Logo had iets mooier uitgefreesd kunnen zijn maar is niet storend wat mij betreft."

Marrije W.

"Super makkelijk en handig op te bergen. Erg blij mee!"

Wieger

"Snelle levering, en mooi product."

P Gelauff

"Inventieve oplossing om goede afwisseling tussen zittend en staand werken/vergaderen te creëren!"

Anoniem

"Echt een top ding! Was het geld zeker waard. Geen last meer van me rug en ik ben zelfs productiever!"

Dennis H.

"Uitstekend ontwerp, heel mooi uitgevoerd. In een handomdraai op te bouwen en af te breken. Ik werk nu de halve dag staand. Ideaal voor iedereen met een gewoon bureau die er anders lange tijd aan moet zitten."

Anoniem

"Ik ben er heel blij mee en promoot hem volop bij collega’s."

Hilde Carens

"Heel blij met de aankoop. Mijn man en ik kunnen het instellen op onze persoonlijke afmetingen. Ik denk er wel over om apart nog de plaat voor 2 schermen op te zetten te kopen indien mogelijk. Na het werk direct opgeruimd en mooi uit de weg. Ik heb de link al doorgegeven aan mijn werk, want dit lijkt me voor ons bureau ook een aanwinst."

Pieter Lammers

"mooi, degelijk, handig (snel in elkaar te zetten)"

Saskia de Lauw

"Echt een fantastische ervaring en bovendien heel gemakkelijk te monteren en demonteren ?"

John

"Hello, I really enjoy using my you stand desk, it's really stable, even with a laptop and a second 21" monitor on it! But I find the most useful feature to be that it just packs down completely flat, which means storing it is really easy. Most of the time it just hides behind the sofa and I forget it's even there :) thanks John"

Peter Pijnacker

"De You stand wordt iedere dag gebruikt naar tevredenheid. Het staan zorgt voor rust en energie en concentratie bij de gebruiker. Er worden makkelijk gesprekken over het werk op het beeldscherm gevoerd. Makkelijker dan dat iemand zit en de luisteraar moet buigen naar het beeldscherm om mee te kijken. Staand gaat dit beter, is uitnodigend en een prettige communicatie op de rechtop staande manier. Na een aantal jaren voldoet de You-stand nog steeds prima."

Rolf Wijbenga

"Ik heb een iMac als computer die ik met de you-stand op de juiste hoogte kan stellen. Als particulier gebruik ik you-stand icm hometrainer als ik regelmatig moet lezen en dat bevalt uitstekend. Moet ik daarentegen veel typen dan schuif ik de hometrainer weg en sta ik staande te werken. Ook dit bevalt uitstekend. De praktijk is dat je hierdoor niet te lang in een houding staat en sneller even weg kan lopen. Een zeer actieve manier van met de computer bezig zijn. Lastig is als je tijdens je werkzaamheden ook nog formulieren of iets dergelijks nodig hebt. Als je die al op een van de planken neer kunt leggen, blijft het probleem dat een gedeelte onder de bovenste plank verdwijnt en daardoor moeilijk leesbaar wordt. Over het algemeen zeer tevreden over de uitvoering. Simpel maar degelijk."

Kim

"Je zet You Stand snel in elkaar, aan te passen op je eigen lengte, twee verschillende plateaus voor zowel keyboard en muis en 1 voor je laptop. Staat mooi, neemt niet veel ruimte in, maar wel voldoende ruimte om te werken. Ik heb zelf zowel een grotere als een kleine laptop en beide passen perfect."

Birgitta

"Echt een must voor elk kantoor, maar ook ideaal voor het privégebruik. Sinds ik de you-stand gebruik heb ik aanzienlijk minder last van mijn rug."

Anne van der Velde – Curves Sneek

“Ik ben sinds de gezondheidsbeurs een dagelijks en fervent gebruiker van de YOU-STAND®. Na een week kon ik al niet meer zonder. Als sportschool eigenaar is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je het juiste voorbeeld geeft. Ik heb een behoorlijk aantal leden van mijn sportschool op het spoor van de YOU-STAND® gezet en weet dat organisaties en bedrijven in de buurt inmiddels daadwerkelijk de YOU-STAND® gebruiken”.

Cees Ebben, Manager Bedrijfsvoering en Onderwijs – Gilde Opleidingen

“Bij sommige beroepsopleidingen moet er veel werk achter een computer worden verricht. Daarom willen wij onze studenten kennis laten maken met staand werken. Dat doen we door drie YOU-STAND®s te plaatsen in onze nieuwe studieruimte. Wij hopen dat ze op deze manier ervaren dat een afwisselende werkhouding ten goede komt aan hun algemene welbevinden en een preventieve werking heeft. Deze ervaring binnen de opleiding kunnen ze vervolgens meenemen naar hun stageplek of hun uiteindelijke werkplek”.

Anite Oude Booyink – FysioTape

“Ik ben zeer tevreden met de YOU-STAND®, echt een fantastisch ding. Ik wissel het staand werken natuurlijk af met zitten achter mijn bureau. Meestal ga ik ’s middags na de lunch staan of juist in de ochtend. Ik kan de YOU-STAND® makkelijk alleen op mijn bureau krijgen en er weer afhalen. Het is tevens een goedkope oplossing als zit sta bureau”.

Wendy van den Barselaar – Van der Let & Partners

“De YOU-STAND® bevalt goed, mijn ervaringen zijn prima. Wel hanteer ik op de bovenste plank maar één beeldscherm, ondanks dat ik de bredere versie heb genomen, bedoeld voor twee beeldschermen. Met één licht beeldscherm bovenop in plaats van twee schakel ik prettiger van staan naar zitten en andersom”.

M.C. Aarts

"Eenvoudig te installeren, degelijk materiaal"

Roel

"Erg fijn werken. Zeer compact op te bergen en licht gewicht."

Patricia

"Prima oplossing en niet al te duur om eens uit te proberen."

Marjan van Rhoon

"Iets minder stevig dan verwacht, maar prima"

Eric

"Fijn om aan te werken. Voldoende ruimte voor documenten naast je toetsenbord. Zelf het ik de grote plank onder gedaan en de kleinere plank voor mijn laptop. Eenvoudig in elkaar te zetten."

Jeroen van Mierlo

"Prachtig sta-bureau, sieraard in de kamer. Makkelijk te verstellen en prettig om aan te werken. En niet onbelangrijk: top klantenservice!"

Anoniem

"Ik vind het echt super handig werken met de YouStand. Het is even wennen met opbrengen als ik hem niet gebruik omdat ik klein woon, maar echt een verrijking van mijn werk."