John

"Hello, I really enjoy using my you stand desk, it's really stable, even with a laptop and a second 21" monitor on it! But I find the most useful feature to be that it just packs down completely flat, which means storing it is really easy. Most of the time it just hides behind the sofa and I forget it's even there :) thanks John"

Peter Pijnacker

"De You stand wordt iedere dag gebruikt naar tevredenheid. Het staan zorgt voor rust en energie en concentratie bij de gebruiker. Er worden makkelijk gesprekken over het werk op het beeldscherm gevoerd. Makkelijker dan dat iemand zit en de luisteraar moet buigen naar het beeldscherm om mee te kijken. Staand gaat dit beter, is uitnodigend en een prettige communicatie op de rechtop staande manier. Na een aantal jaren voldoet de You-stand nog steeds prima."

Rolf Wijbenga

"Ik heb een iMac als computer die ik met de you-stand op de juiste hoogte kan stellen. Als particulier gebruik ik you-stand icm hometrainer als ik regelmatig moet lezen en dat bevalt uitstekend. Moet ik daarentegen veel typen dan schuif ik de hometrainer weg en sta ik staande te werken. Ook dit bevalt uitstekend. De praktijk is dat je hierdoor niet te lang in een houding staat en sneller even weg kan lopen. Een zeer actieve manier van met de computer bezig zijn. Lastig is als je tijdens je werkzaamheden ook nog formulieren of iets dergelijks nodig hebt. Als je die al op een van de planken neer kunt leggen, blijft het probleem dat een gedeelte onder de bovenste plank verdwijnt en daardoor moeilijk leesbaar wordt. Over het algemeen zeer tevreden over de uitvoering. Simpel maar degelijk."

Kim

"Je zet You Stand snel in elkaar, aan te passen op je eigen lengte, twee verschillende plateaus voor zowel keyboard en muis en 1 voor je laptop. Staat mooi, neemt niet veel ruimte in, maar wel voldoende ruimte om te werken. Ik heb zelf zowel een grotere als een kleine laptop en beide passen perfect."

Birgitta

"Echt een must voor elk kantoor, maar ook ideaal voor het privégebruik. Sinds ik de you-stand gebruik heb ik aanzienlijk minder last van mijn rug."

Anne van der Velde – Curves Sneek

“Ik ben sinds de gezondheidsbeurs een dagelijks en fervent gebruiker van de YOU-STAND®. Na een week kon ik al niet meer zonder. Als sportschool eigenaar is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je het juiste voorbeeld geeft. Ik heb een behoorlijk aantal leden van mijn sportschool op het spoor van de YOU-STAND® gezet en weet dat organisaties en bedrijven in de buurt inmiddels daadwerkelijk de YOU-STAND® gebruiken”.

Cees Ebben, Manager Bedrijfsvoering en Onderwijs – Gilde Opleidingen

“Bij sommige beroepsopleidingen moet er veel werk achter een computer worden verricht. Daarom willen wij onze studenten kennis laten maken met staand werken. Dat doen we door drie YOU-STAND®s te plaatsen in onze nieuwe studieruimte. Wij hopen dat ze op deze manier ervaren dat een afwisselende werkhouding ten goede komt aan hun algemene welbevinden en een preventieve werking heeft. Deze ervaring binnen de opleiding kunnen ze vervolgens meenemen naar hun stageplek of hun uiteindelijke werkplek”.

Anite Oude Booyink – FysioTape

“Ik ben zeer tevreden met de YOU-STAND®, echt een fantastisch ding. Ik wissel het staand werken natuurlijk af met zitten achter mijn bureau. Meestal ga ik ’s middags na de lunch staan of juist in de ochtend. Ik kan de YOU-STAND® makkelijk alleen op mijn bureau krijgen en er weer afhalen. Het is tevens een goedkope oplossing als zit sta bureau”.

Wendy van den Barselaar – Van der Let & Partners

“De YOU-STAND® bevalt goed, mijn ervaringen zijn prima. Wel hanteer ik op de bovenste plank maar één beeldscherm, ondanks dat ik de bredere versie heb genomen, bedoeld voor twee beeldschermen. Met één licht beeldscherm bovenop in plaats van twee schakel ik prettiger van staan naar zitten en andersom”.

M.C. Aarts

"Eenvoudig te installeren, degelijk materiaal"

Roel

"Erg fijn werken. Zeer compact op te bergen en licht gewicht."

Patricia

"Prima oplossing en niet al te duur om eens uit te proberen."