Sta werkplek nodig?

Wilt u graag een sta werkplek op de werkvloer creëren zonder dat u naar een andere ruimte hoeft te verhuizen? Wij bieden u een kleine en makkelijke oplossing aan om van uw zit werkplek een sta werkplek te maken. U hoeft geen andere ruimte te zoeken maar enkel onze sta werkplek constructie op de tafel te zetten. Deze manier van werken geeft u minder nek-, schouder- of rugklachten. U moet lang met uw lichaam doen en daarom vinden wij het belangrijk dat er goed op de rug, schouder en nek gelet wordt.  Wij zorgen ervoor dat u niet meer urenlang achter een computerscherm hoeft te zitten maar dat u lekker kunt staan. Wordt dit uiteindelijk toch te zwaar en wilt u graag verder met zittend werk? Dan hoeft u enkel alleen maar de sta werkplek aan de kant te zetten en binnen enkele seconden kunt u zittend verder werken.

Sta werkplek, voor een gezondere werkomgeving!

Zitten is het nieuwe roken. Deze vergelijking is in de afgelopen jaren gemaakt door professor Frank Backx. Hij heeft onderzoek gedaan naar de verschillen tussen zitten en staan. Zittend werk maakt u zowel lichamelijk als geestelijk ziek en zwakker. Dit komt omdat er onvoldoende beweging is en wij helpen u om meer te bewegen. Door gebruik te maken van onze sta werkplek omgeving wordt u lichaam continu aangespannen en daardoor wordt uw lichaam ook continu in beweging gebracht. Wie dagelijks tussen de twee tot vier uur staand werkt en dat afwisselt met zitten, zorgt op een eenvoudige manier voor een gezondere werkhouding. Zo zorgt u er gelijk voor dat u minder rug, nek en schouderklachten heeft maar u werkt ook zonder dat u het merkt aan vetverbranding. Het gaat om maar liefst 3 kilo vetverbranding per jaar! Wij maken de tafels perfect op maat en deze tafel is dan ook speciaal voor u. U kunt deze constructie gemakkelijk aan de kant zetten en doorgaan met zittend werk.

Een betaalbare sta werkplek

You-stand is een duurzaam product, praktisch in gebruik en veruit de goedkoopste oplossing voor een actieve werkhouding. Wij hebben dit product speciaal ontwikkeld op basis van de standaard ergonomische vereisen voor staand werken. Dit alles maakt de sta werkplek een betaalbare manier van werken. Wilt u graag een betrouwbare en stabiele standaard voor een sta werkplek? Wacht dan niet langer en benader ons. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden die wij hebben Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u meer over onze producten.