Sta werkstation nodig?

Bent u op zoek naar een sta werkstation? Wij bieden u een product aan dat u gemakkelijk op ieder bureau kunt zetten zodat u niet hoeft te verhuizen naar een andere kamer. Het is een kleine en betaalbare oplossing om voor iedereen een sta werkstation te kunnen creëren. Als u aan een sta werkstation denkt dan denkt u vast aan een nieuw bureau. Dat hoeft bij ons niet. Door gebruik te maken van een sta werkstation heeft u minder nek-, schouder- of rugklachten. Dit komt omdat u een actievere houding aanneemt en de spieren aangespannen blijven als u staat. Als u meer dan vier uur per dag zit dan zorgt dit voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Dat wilt u toch niet? Samen met u maken wij van uw werkplaats een gezondere omgeving.

Sta werkstation: voor een gezondere werkplek!

Zittend werk wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Professor Frank Backx heeft onderzoek gedaan naar de gevolgen van zittend werk. Daarbij is te zien dat u bij staand werk veel meer produceert dan bij zittend werkt. Bij zitten spant u heel weinig spieren aan en bij staand werk gebruikt u veel meer spieren. Door gebruik te maken van onze sta werkstation omgeving wordt uw lichaam continu aangespannen en daardoor wordt uw lichaam ook continu in beweging gebracht. Hierdoor krijgt u meer energie en meer creativiteit. Alleen maar mooie en functionele pluspunten om de You-stand te gebruiken. Gaat u samen met ons de strijd aan om ongezond werk af te schaffen en te werken aan een gezondere werkomgeving? Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen.

Een betaalbaar sta werkstation

Onvoldoende beweging maakt ziek. Met het sta werkstation is dat niet het geval. Het is een betaalbare manier om het hele bedrijf om te toveren tot een staand werk bedrijf. U biedt iedereen de mogelijkheid om zittend werk te combineren met staand werk. Wij weten als geen ander dat grotere bedrijven de middelen hebben om in hoogte verstelbare bureaus aan te schaffen voor het complete bedrijf. Kleinere bedrijven of ZZP’ers hebben vaak geen budget voor een speciaal sta bureau. Wij vinden dat ook kleinere bedrijven gezond moeten kunnen werken en hebben daarom een betaalbaar product op de markt gebracht: het sta werkstation van You-stand. Deze laptopstandaard is simpel, doeltreffend, praktisch, goedkoop én innovatief! De simpele en effectieve oplossing is flexibel en handzaam en dat werkt in elk bedrijf! Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze producten.