Standing desk nodig?

Bent u op zoek naar een standing desk voor bij u op kantoor? Bent u op zoek naar een standing desk voor bij u thuis zodat u op een prettige manier thuis kunt werken? Wij heten u van harte welkom op de website van You-Stand. Wij bieden u een standing desk aan voor een zeer scherpe prijs. Een standing desk is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De keus is helemaal aan u. Door het fraaie design is een standing desk ook nog eens een ware blikvanger! Bent u benieuwd of een standing desk van You-Stand iets voor u en uw werknemers is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden. Door gebruik te maken van een standing desk zult u minder nek- schouder of rugpijn ervaren. In een handomdraai kunt u een ergonomische werkplek creëren. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Standing desk van You-Stand

Op zoek naar een standing desk? De You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. Op deze manier werkt u altijd in de perfecte houding en zult u merken dat u minder pijnklachten heeft na een lange werkdag. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand kunt u in een handomdraai ergonomisch werken. Daarnaast is de You-Stand de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken. Door het fraaie design past een You-Stand in iedere werkkamer of werkplek. De standing desk is volledig in hoogte verstelbaar en zeer eenvoudig in gebruik. U zult merken dat u een betere doorbloeding krijgt en dat u meer calorieën verbrandt (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!). Ook zult u merken dat u aan het einde van de dag meer energie overheeft en gedurende de dag creatiever bent. Ook zult u zich beter kunnen concentreren omdat u zelf kunt bepalen in welke houding u het liefste werkt. De keuze is helemaal aan u!

Meer weten over de standing desk van You-Stand?

Wilt u meer weten over onze ergonomische werkplek? Bent u ook op zoek naar een zit sta werkplek die u vele lichamelijke voordelen biedt. Door gebruik te maken van de standing desk van You-Stand is er een verminderde kans op hart- en vaatziekten én een verminderde kans op overgewicht en diabetes. En last but not least: er is minder ziekteverzuim!