Zit sta werkplek nodig?

Bent u op zoek naar een zit sta werkplek voor uzelf en uw medewerkers? Bent u op zoek naar een zit sta werkplek zodat u uw werkzaamheden energieker en creatiever uit kunt voeren? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom op de website van You-Stand. Wij bieden u een prachtig product aan waarmee u zelf kunt bepalen in welke werkhouding u gaat werken. De zit sta werkplek van You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. Door een eenvoudige handeling kunt u in een handomdraai ergonomisch werken. Bent u benieuwd hoe dit precies werkt? Wij nodigen u graag uit om en kijkje te komen nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden waarbij er ook keuze is uit verschillende kleuren. De You-Stand is een echte blikvanger door zijn fraaie design.

Altijd werken in een perfect werkhouding met een zit sta werkplek

Op zoek naar een zit sta werkplek? Door gebruik te maken van de You-Stand zult u merken dat u altijd in een perfecte werkhouding zit en/of staat. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u benieuwd bent hoe dit werkt. Door gebruik te maken van de You-Stand kunt u uw laptop op de door u gewenste hoogte plaatsen. Op deze manier kunt u zowel zittend als staand werken aan uw bureau. U zult merken dat u minder nek-, schouder- of rugpijn heeft door gebruik te maken van de You-Stand. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid! U kunt met de You-Stand in een handomdraai ergonomisch werken. Daarnaast is de You-Stand de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken! Klinkt u dit als muziek in de oren? Neem dan een kijkje op onze website! Door het fraaie design van een zit sta werkplek kunt uw You-Stand gewoon laten staan. De You-Stand is een prachtige blikvanger in uw kantoor! Ons product is volledig in hoogte verstelbaar en is eenvoudig in gebruik. Bent u benieuwd of een You-Stand iets voor u is? Wij vertellen u er graag meer over.

Voordelen staand werken met een zit sta werkplek

Bent u benieuwd wat de voordelen van staand werken zijn? Wij leggen het u graag haarfijn uit!

  • vermindering (chronische) rug- schouder- en nekklachten
  • verbranding calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!)
  • meer energie
  • vermindering kans op hart- en vaatziekten
  • vermindering kans op overgewicht en diabetes
  • betere concentratie
  • meer creativiteit!
  • En last but not least: minder ziekteverzuim!

Onze You-Stand werkplekken zijn niet alleen beschikbaar voor zakelijke klanten maar ook voor particulieren. U kunt via onze website gemakkelijk uw You-Stand bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden wordt.

Meer weten over You-Stand?

Een You-Stand werkplek is de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken. Onze You-Stand is gemaakt met een fraai design dat past in ieder kantoor en in elke ruimte. Dit product is in hoogte verstelbaar zodat u uw You-Stand kan instellen op de door u gewenste hoogte. De You-Stand is eenvoudig in gebruik en u kunt direct aan de slag om ergonomisch te werken. De You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit-sta werkplek te maken. Wilt u meer weten over onze You-Stand? Bent u benieuwd of ons product ook werkt voor uw branche? U vindt op onze website meer informatie over dit ergonomische product. Daarnaast kunt u ons vrijblijvend benaderen met al uw vragen. Wij staan u graag te woord.